Even voorstellen, onze nieuwe stagiair!

Johan Arends, studeert Communication and multimedia design aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is 23 jaar en woont in Volendam. 

 

Waarom heb je voor een stage bij Studioweb gekozen? 

Ik heb gekozen voor een stage bij Studioweb omdat ik mij hier op veel verschillende vakgebieden verder kan ontwikkelen. Tijdens mijn studie heb ik me voornamelijk gericht op concept ontwikkeling en (interaction)design en is mijn interesse in online marketing toegenomen door het volgen van de gelijknamige minor. 

 

Wat doe je het liefst buiten kantooruren? 

Buiten mijn kantooruren fitness en voetbal ik en sinds kort probeer ik hierbij ook nog te kickboksen. 

 

Welke website, gerealiseerd door Studioweb, zou jij bovenaan onze portfolio zetten? 

Dat wordt denk ik de website van Care IS. Deze website is met op maat gemaakte toepassingen, zeker op het gebied van programmeren, een mooi voorbeeld van het werk dat ik uiteindelijk zelf wil kunnen realiseren.

 

Wat hoop je te leren tijdens je stageperiode? 

Ik hoop de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en minor, toe te kunnen passen in de praktijk en mezelf hierin verder te ontwikkelen. 

Verder zal ik de nodige tijd steken in het ontwikkelen van mezelf op het gebied van programmeren.

 

Welke websites bezoek jij het meest?  

youtube.com en imdb.com

 

Johan komt ons een half jaar versterken. We hopen natuurlijk op een gezellige tijd samen en dat hij veel zal leren. Aan de foto te zien gaat dat wel lukken ;-). Succes Johan!

Klant van de maand: Dekos

Websites we like: Airbnb.nl