Klant van de maand: Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds is hét online adres voor alle soorten moestuinzaden. Tuinieren als hobby wat uitgroeit tot passie. Studioweb heeft de website www.dutchgardenseeds.com gerealiseerd. Daarna is de passie voor tuinieren méér dan een passie geworden. Kwaliteit en snelheid staan hoog in het vaandel en met de kennis over allerlei soorten zaden staan zij altijd voor u klaar. Klanten waarderen de service met een 9.2! In het grote assortiment moestuinzaden hebben ze o.a. groentezaden, kruidenzaden, biologische zaden en bloemzaden opgenomen

 

Hoelang is Dutch Garden Seeds al actief?

Dutch Garden Seeds is actief vanaf november 2013


Hoe is het zo gekomen om dit bedrijf op te starten?

Mensen willen steeds gezonder eten of weten waar hun eten vandaan komt. Dit is in veel gevallen lastig te bepalen, alsook wat er mee gedaan is. Als je o.a. de groenten zelf kweekt is de smaak vaak nog beter en weet je zeker dat er niet mee ‘gerommeld’ is. Vanuit die optiek en ook om hieraan bij te dragen, willen we de drempel voor het kopen van zaden zo laag mogelijk houden. Iedereen kan met zaden aan de slag, van jong tot oud!


Dutch Garden Seeds verzendt binnen heel Europa. Hoe gaat het?

Het gaat lekker! Na een lastige start weten de klanten in het binnen- en buitenland ons steeds beter te vinden. We krijgen bestellingen uit heel Europa en soms zelfs daarbuiten! Studioweb heeft met haar internationale ervaring inmiddels naast onze Nederlandse website, www.dutchgardenseeds.com, ook een Duitse en Franse website gerealiseerd:

Franse website: www.grainesdelegumes.fr

Duitse website: www.gartensaatgut.de


Hoe succesvol zijn de verschillende soorten zaden van Dutch Garden Seeds en is er veel vraag naar?

Nederland staat bekend als “seed valley of the world” en dan met name Noord-Holland. Hier hebben vele internationale zadenbedrijven zich gevestigd. Omdat wij ook voornamelijk zaden verkopen met Nederland als oorsprong, kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Wij verkopen voornamelijk moestuinzaden van het merk Buzzy Seeds.


Hoe oud en wie zijn uw klanten?

Onze klanten zijn van alle leeftijden, van jong tot oud! Tuineren is voor iedereen leuk en dus niet alleen voor de mensen die een moestuin hebben bij een tuinvereniging, maar ook voor de mensen die een hoekje over hebben in hun eigen tuin!

 

Waar kunnen ze het assortiment vinden van Dutch Garden Seeds?

Het assortiment kunnen ze vinden op internet: www.dutchgardenseeds.com, maar als er behoefte is om het fysiek uit te zoeken, dan is dat eventueel ook mogelijk op afspraak.Wat vindt u van de website? Bent u hier tevreden over?

Aan de website wordt continu gewerkt om deze zo goed en compleet mogelijk te maken met veel support van Studioweb. Door goed advies is de site voorzien van een veiligheidscertificaat en verder verschillende betaalmogelijkheden om in zowel binnen- als buitenland te betalen. Omdat steeds meer mensen onze site vinden en er ook voor kiezen om bij ons te bestellen, kunnen we wel zeggen dat we hier op dit moment heel tevreden over zijn!

Bekijk website »

De verkooptruc met domeinnamen, trap er niet in!

Klant van de maand: Companypower