Domeinregistratie, Hosting & CMS

Eigen CMS-systeem zorgt voor meer gebruiksgemak

Prospects die uw website bezoeken, dienen ook daar te blijven. En is die prospect eenmaal klant, dan dient hij regelmatig terug te keren. Door goed contentbeheer zorgen we bij Studioweb voor beide effecten. Wij hebben ons eigen CMS-systeem ontwikkeld, vanuit de overtuiging dat bestaande Content Management Systemen niet custom made zijn. Wij bieden u hiermee 4 belangrijke voordelen:

  1. Updated CMS

Ons CMS-systeem wordt voortdurend geüpdated. Zo bent u steeds verzekerd van de meest geavanceerde mogelijkheden.

  1. Flexibiliteit

Met enkele eenvoudige handelingen kunt u zelf de laatste producten en nieuwtjes van uw bedrijf op de site plaatsen. Deze aanpassingen worden direct zichtbaar.

  1. Geen technische kennis nodig

Ons CMS-systeem is zo toegankelijk, dat u er zonder technische kennis mee kunt werken. Hierdoor bespaart u tijd en geld.

  1. Ondersteuning voor internetbrowsers

Voor uw website hoeft geen extra software op uw pc of laptop te worden geïnstalleerd. De editor is compatible met de meeste browsers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Explorer.

Hosting in eigen hand

Als full-service internetbureau hebben wij de hosting in eigen beheer. Onze hosting is ondergebracht in eigen racks in een zorgvuldig geselecteerd datacentrum, dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. De hardware die we hiervoor gebruiken is van de hoogste kwaliteit en is in vrijwel alle aspecten redundant (dubbel) uitgevoerd. Valt er een component uit dan neemt de backup het werk direct over. Hardware én applicaties staan onder ons voortdurend toezicht, waardoor we direct kunnen handelen bij een eventuele storing. Immers, beschikbaarheid is van levensbelang. Een website die slecht bereikbaar is, is niet alleen bad for business maar verdwijnt ook uit het zicht. Zo controleert Google de snelheid en technische kwaliteit van uw website. De resultaten daarvan zullen uw zoekranking bepalen, waardoor u sneller ‘onderaan de lijst’ terecht kunt komen. Wij zorgen ervoor, dat dit niet gebeurt.

Domeinregistratie

Een domeinnaam is persoonsgebonden en blijft dus altijd uw eigendom. Nadat uw domeinnaam bij ons is geregistreerd kunt u snel, op een door u gewenst moment, beschikken over e-mail en/of hosting faciliteiten.