Tekstcreatie & Vertalingen

Uw boodschap in trefzekere woorden

Met uw website wilt u prospects én klanten bereiken. Maar hoe vangt u hun aandacht? En misschien nog wel belangrijker: hoe houdt u hen binnenboord? De eerste stap is het ontwerp: die moet aantrekkelijk zijn. Daarna wacht de content – de inhoud van uw communicatieboodschap. Wij verwoorden die communicatieboodschap voor u. Dat doen wij met teksten die uitnodigend zijn, verhelderend en effectief. Om treffende content te kunnen schrijven, nodigt Studioweb u eerst uit voor een intakegesprek. Daarbij kunt u uw dienstverlening met ons delen.

Hebben wij uw communicatiewens geïnventariseerd, dan vullen wij ons tekstvoorstel eventueel nog aan met een gerichte zoekmachine-strategie.

Een woordje over de grens

Doet u zaken met het buitenland? Dan is het raadzaam om uw website in een andere taal toegankelijk te maken. Studioweb heeft een groot netwerk van beëdigde vertalers die met kennis van internet een website aanpassen aan de eisen van de lokale markt.

Fotografie en video

Fotografie of bewegend beeld geven dynamiek aan online diensten. U maakt uw website of webshop interactiever met project- en productfoto’s of portretten. Om uw diensten ‘live’ te zien, kan een korte bedrijfsfilm of instructievideo het verschil maken. Desgewenst verzorgen wij ook de bijbehorende voice-over.