Websites we like: Concertvervoer.com

We willen iedere maand een website met je delen waar 'bijna' alles aan klopt. Om inspiratie op te doen, ideeën te genereren voor je eigen site, of gewoon omdat je het net als ons leuk vindt om te genieten van mooi webdesign!

Deze maand vallen onze ogen op Concertvervoer.com. Concertvervoer.com is een van de grootste Nederlandse spelers op het gebied van evenementenvervoer. De website biedt bezoekers van concerten en festivals de mogelijkheid om online bustickets te bestellen voor de door hen georganiseerde busreizen in het hele land. De website is volledig responsive, heeft een heldere navigatie, spreekt de doelgroep aan en heeft een makkelijk bestelproces.


Wat is er volgens ons zo goed aan deze site?

 1. Heldere navigatie / zoekfunctie : De website biedt een heldere navigatie structuur en leidt de bezoeker precies naar waar deze terecht wil komen door het zoekveld direct op de homepagina. 
   

 2. Volledig responsive: dit houdt in dat de website meeschaalt met het ‘device’ waarop deze bekeken wordt. De weergave verschilt dus op mobiel, of tablet ten opzichte van de desktop versie. Tegenwoordig hecht Google hier ook veel waarde aan dus mag anno 2015 zeker niet ontbreken.
   

 3. USP’s (Unique Selling Points): Waarom moet er voor Concertvervoer gekozen worden - worden duidelijk in beeld gebracht om de bezoeker te overtuigen.
   

 4. Eenvoudig bestelproces: niet meer stappen dan nodig en geen overbodige invulvelden. Bewezen is dat door de formulieren korter te maken de conversie toeneemt. 
   

 5. Spreekt doelgroep aan: De website spreekt de doelgroep goed aan. Felle kleuren, pakkende teksten en afbeeldingen die gebruikt worden passen bij de doelgroep van de website. 

Bekijk website »

Klant van de maand: Juni Moon

Belangrijkste wijzigingen Richtlijn Consumentenrechten