Websites we like: Airbnb.nl

We willen iedere maand een website met je delen waar 'bijna' alles aan klopt. Om inspiratie op te doen, ideeën te genereren voor je eigen site, of gewoon omdat je het net als ons leuk vindt om te genieten van mooi webdesign!
 

Wat is er volgens ons zo goed aan deze site?

  1. Top (maar dan ook echt top) kwaliteit foto: Het eerste wat de bezoeker overkomt, is dat hij terecht komt in een schitterende plaats ergens in de wereld. Airbnb begrijpt wat het belangrijkste is van de eerste indruk op een website: een positieve emotie opwekken. Met tekst is dit een stuk lastiger, met beeld een stuk makkelijker.
     

  2. Binnen 3 seconden duidelijkheid over hun dienst: De bezoeker hoeft niet lang na te denken wat hij kan krijgen bij Airbnb. Met 1 slogan is het duidelijk.
     

  3. De klant wordt op weg geholpen: De klant hoeft absoluut niet lang te zoeken (ergernis nummer 1 op websites) bij Airbnb. Weet de klant waar hij wil verblijven? Dan kan hij dat direct invullen. Twijfelt de klant over de locatie in de stad? Onder kan hij een keuze maken. Is het nog onduidelijk wat de klant precies wil? Bekijk de populaire bestemmingen en reacties van andere bezoekers.
     

  4. Geen overbodige informatie: Wat een rust! Hier kunnen een hoop sites nog van leren. De bezoeker wordt niet overspoeld met informatie, maar krijgt alleen te zien wat het allerbelangrijkste is. Zodra hij meer informatie wil, is dit makkelijk en overzichtelijk te vinden onderaan de site.

 

Bekijk website »

Klant van de maand: Bodyfit Medical

Websites we like: Uber.com