Klant van de maand: Juni Moon

Op junimoon.nl heeft Leonie Veerman (28) een webshop voor ‘mineral jewellery’ geopend. Ze verkoopt sieraden van mineralen; gesteenten uit de natuur, vaak in kristalvorm, waarvan wordt gezegd dat ze een zuiverende, energetische werking hebben. “Met een sieraad van Juni Moon heb je een mooi geschenk, dat ook nog een diepere betekenis heeft”, aldus de enthousiaste onderneemster.

Klant van de maand: Juni Moon

Wat vind je zo bijzonder aan mineralen, Leonie?

“Ik ben al van kindsaf aan gek op steentjes en mineralen. Mijn hele huis staat er vol mee: agaat, amethist, aquamarijn, rookkwarts, lapis lazuli, onyx, noem maar op. Mineralen zijn een wonder uit de natuur. Ze hebben iets geheimzinnigs, omdat ze miljoenen jaren oud zijn. Al in de oudheid geloofden ze dat mineralen goed zijn voor je gezondheid en welzijn. Met sieraden van junimoon.nl geef je dus niet alleen een mooi accessoire, maar ook een dosis positieve energie. Alles komt in een mooi geschenkdoosje met daarin een etiketje met uitleg over de werking van het gesteente. Op mijn website vind je een alfabetische lijst van mineralen en hun werking: energie, concentratie, het stimuleren van de bloedcirculatie, creativiteit en werking tegen allergieën bijvoorbeeld.”

Hoe kom je erbij een webshop te beginnen met sieraden?

“Ik kocht vroeger veel sieraden met een steentje erin, zoals kettingen met een hangertje eraan. Eigenlijk vond ik die een beetje truttig. Als ik de deur uitging, deed ik wat anders om. Ik dacht: dat kan toch beter? Mineralen verdienen een hipper sieraad, iets dat past bij deze tijd! Ik ben gaan nadenken over wat ik zelf mooi zou vinden. In mijn webshop vind je armbandjes, kettingen, ringen en oorbellen die ik zelf mooi vind en die jonge mensen gewoon erg goed staan. Een deel laat ik maken in India. De rest maak ik zelf met kraaltjes en hangers van een groothandel. Dat is veel werk, maar wel leuk, ik zie het als een soort meditatie.”

Heb je zelf ook een favoriet gesteente? 

“Bergkristal vind ik een van de mooiste mineralen. Dat geeft zuivere energie en kun je ook mooi in combinatie met andere steentjes dragen, omdat het de werking van die andere mineralen versterkt.”

Hoe gaan de zaken? 

“Mijn familie is al vaste klant, haha! Mijn moeder was de eerste, zij kocht een maansteenring en armband. In Volendam begint het al te lopen, daar moet ik het van hebben. De komende tijd wil ik junimoon.nl ook buiten het dorp gaan marketen. Mijn sieraden sluiten goed aan bij de belevingswereld van jonge, hippe mensen, dus hopelijk kan ik snel een groot klantenbestand genereren.” 

Bekijk website »

Inflight Multimedia Entertainment systeem Corendon

Klant van de maand: Podobrace